Lelki egészség

A mentális egészség a WHO megfogalmazása szerint : „a jóllét olyan foka, amelyen az egyén megvalósítja képességeit, meg tud küzdeni az élet mindennapos nehézségeivel, eredménnyel és gyümölcsözően képes dolgozni, valamint hozzá tud járulni saját közösségéhez.”

A lelki egészség nem valami olyasmi, amit készen kap, vagy amire rátalál az ember. Sokkal inkább valami olyasmi, amit meg kell teremtenünk magunkban.
Thomas Stephen Szasz

Egészséges táplálkozás

Sejtjeinknek meg kell kapniuk a tökéletes működésükhöz szükséges vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat. Ezek nélkül sem egyenként, sem rendszerben nem tudnak működni.

Testsúly kontroll

Amióta a túlsúly foglalkoztatja az embereket (és az orvostudományt) azóta keresik az elhízás okát.
Bármi legyen is az ok, tény: az emberiség nagyobbik része súlyproblémákkal küzd!

Egyensúly

Egészségünk egyik fontos pillére a munka – magánélet egyensúlya. A munka mellett fontos az aktív és a passzív kikapcsolódás. Ezzel is hozzájárulhatsz egészséged megőrzéséhez!

Tanulás

Az élethosszig tartó tanulással, az alkotással, az agyad pozitív gondolatokkal való “táplálásával”, az érzelmi intelligenciád fejlesztésével nemcsak a saját, hanem mások életére is hatással lehetsz!

Éld meg az álmaidat…

“Ne álmodj az életről, éld az álmaidat” mondja a sokat citált mondás. Nem könnyű élni az életet, még nehezebb elérni álmaink életét.

Az, hogy milyen életet élünk, az, hogy élvezzük-e az életünk minden pillanatát csak rajtunk múlik. Nagy akarattal, sok tettel, kemény munkával el lehet érni azt az életet, amiről nyugodt szívvel, kertelés nélkül el tudjuk mondani: igen, ezt az életet akartam!

Nincs egyetlen út, nincs egyetlen jó élet! Ha akarod, segítünk megtalálni a Te utad, a Te álmodott életed!

Lépjük kapcsolatba

Célunk, hogy minél több embernek segítsünk megismerni azokat az elveket és módszereket amelyek elvezetnek az általa elérni kívánt életminőséghez. A WHO alapelveinek első pontjával –  „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya” – összhangban azon dolgozunk, hogy Magyarországon minél több ember minél hosszabb ideig minőségi életet éljen!