Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszöntünk oldalainkon. Szeretnénk megmutatni mindazt, ami az elmúlt 20 évben segítségünkre volt abban, hogy mára olyan körülményeket teremtettünk, amely megadta, hogy egészségtudatosak legyünk, biztosítja, hogy harmóniában éljünk magunkkal és a világgal. Lehetővé teszi pozitív élmények gyűjtését, minőségi idő eltöltését a családdal, építő kapcsolatok kialakítását értékes emberekkel. Szabadságot és biztonságot ad, pozitív jövőképet közvetít az utódoknak.

Nem vagyunk „guruk” Nem tudunk tuti tippeket adni. Megtudjuk mutatni az utat, amit megtettünk, azonban saját útját mindenkinek magának kell bejárnia. Minden érdeklődőnek szívesen segítünk megszerezni a tudást, elkerülni a buktatókat ezzel könnyítve és gyorsítva a cél elérését.

Szerezzd meg oldalainkról a Téged érdeklő információt. Lépjünk kapcsolatba, találkozzunk és beszélgessünk annak érdekében, hogy eldönthesd, érdemes-e együtt továbbmenni egy közös úton.

Schleppné dr. Käsz Edit és Schlepp Péter

Küldetés

Életmód tanácsadóként célunk, hogy minél több embernek segítsünk megismerni azokat az elveket és módszereket amelyek elvezetnek az általa elérni kívánt életminőséghez. A WHO alapelveinek első pontjával –  „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya” – összhangban azon dolgozunk, hogy Magyarországon minél több ember minél hosszabb ideig minőségi életet éljen