Gyerekeink szemvédelem

Szemünk fénye a gyerek.

Szemünk fénye a gyerek. Úgy vigyázok rá mint a szemem fényére. Ismerős mondatok? Hogyan védhetjük szemünk fényének szeme fényét?

Ha igazán szeretnél mindent megadni gyerekednek, unokádnak, ha hosszú távon szeretnéd védeni szeme egészségét, akkor ez az ismeretterjesztő, figyelemfelhívó előadás neked szól!

A kék-fény terhelés a moder kor egyik égető problémája. Gyermekeink szemvédelem minden szülő számára fontos, hiszen őket is mint minden korosztályt bombáz a kék-fény. A gyerekek szeme sokkal érzékenyebb, sérülékenyebb a külső hatásokra, védtelenebb a digitális világ szemre gyakorolt káros hatásaival szemben. Fiatalokat és idősebbeket is jogosan aggaszt ez a probléma. Optimális védelmet ad, ha napi szinten táplálék-kiegészítővel makula-karotinoidokat (kék-fény szűrű pigmentek az éleslátás helyén) juttatunk a szervezetbe. A digitális korban ezek esszenciálisnak tekinthetőek, ami azt jelenti, hogy szem megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek.

Előadó: Schleppné Dr. Käsz Edit

Angol nyelvű szakmai anyagok a Lutemax2020-ról

Amennyiben szeretnéd megvédeni a szemed a kék fény okozta problémáktól vedd fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINKEN vagy RENDELD MEG a hivatkozott terméket (a linken történő megrendelés estén 5% kedvezményt kapsz!)

Az alapok: Kék-fény terhelés elleni védelem