A WHO alapelveinek első pontjával összhangban azon dolgozunk, hogy Magyarországon minél több ember minél hosszabb ideig minőségi életet éljen!


Egyedi információt kérek:  registration icon
Fogyasztók/üzlettársak regisztrációja:  contact icon

Kedves Látogató!

main photoKöszöntjük oldalainkon. Szeretnénk megmutatni mindazt, ami az elmúlt 19 évben segítségünkre volt abban, hogy mára olyan körülményeket teremtettünk, amely megadta, hogy egészségtudatosak legyünk, biztosítja, hogy harmóniában éljünk magunkkal és a világgal. Lehetővé teszi pozitív élmények gyűjtését, minőségi idő eltöltését a családdal, építő kapcsolatok kialakítását értékes emberekkel. Szabadságot és biztonságot ad, pozitív jövőképet közvetít az utódoknak.

Nem vagyunk „guruk” Nem tudunk tuti tippeket adni. Megtudjuk mutatni az utat, amit megtettünk, azonban saját útját mindenkinek magának kell bejárnia. Minden érdeklődőnek szívesen segítünk megszerezni a tudást, elkerülni a buktatókat ezzel könnyítve és gyorsítva a cél elérését.

Szerezze meg oldalankról az Önt érdeklő információt. Lépjünk kapcsolatba, találkozzunk és beszélgessünk annak érdekében, hogy eldönthesse, érdemes-e együtt továbbmenni egy közös úton.

 Schleppné dr. Käsz Edit és Schlepp Péter

Ajánló

Beszélgetés dr. Boros Lászlóval a daganatos betegek táplálkozásáról. A Kettesben 2017. április 11.-ei adása


További videók

További hanganyagok