A WHO alapelveinek első pontjával összhangban azon dolgozunk, hogy Magyarországon minél több ember minél hosszabb ideig minőségi életet éljen!


Egyedi információt kérek:  registration icon
Fogyasztók/üzlettársak regisztrációja:  contact icon

Impresszum

A weboldal üzemeltetője:

Schleppné és Társai Bt 

Székhely:                  7632, Pécs Maléter P. u. 50 1/6

Telefon:                    +36 70 417-3579

E-mail:                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám:                 20537269-2-02

Cégjegyzékszám:      02-06-068569, Pécsi Törvényszék Cégbírósága

Kamara:                    Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhely szolgáltató:

M.BIT Bt.

telephely:                 1193 Budapest, Áram u. 21.

székhely:                  7628 Pécs, Katona József u 6.

Elérhetőség:              +36 30 941-0842; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldalon található adatok és információk ingyenesen hozzáférhetők, azok kizárólag csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az oldalon található hivatkozások más, nem az üzemeltető által fenntartott weboldalakra mutathatnak. A kapcsolt oldalak tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. Az oldalon, vagy más, linkkel kapcsolódó oldalakon rendelkezésre álló mindennemű információ felhasználása saját felelősségre történik.

Szerzői jog

Az oldalon szereplő, és a társaság által előállított tartalmak és anyagok (más megjelölés hiányában) a creative commons - Nevezd meg! Ne add el! Így add tovább! - hatálya alá tartoznak.

Adatvédelem

Örülünk, hogy érdeklődik társaságunk iránt. Szeretnénk, ha Ön az oldalaink meglátogatásakor személyes adatainak védelme tekintetében biztonságban érezné magát.

Személyes adatok

Személyes adatok az Ön személyazonosságára vonatkozó adatok. Ide tartoznak pl. az olyan adatok, mint a név, lakcím, telefonszám, e-mail cím. Az oldalunk használatához személyes adatainak megadása nem szükséges. Bizonyos esetekben azonban szükségünk van az Ön nevére, e-mail címére esetleg lakcímére, hogy az Ön által igényelt szolgáltatást Önnek nyújtani tudjuk. Ugyanez vonatkozik például az információs anyagok kiküldésére vagy az Ön által feltett kérdések megválaszolására. Minden esetben, amikor szükség van az adatok megadására, arra külön felhívjuk a figyelmét!

A személyes adatok felhasználásának célja

Az Ön által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat arra használjuk, hogy válaszolhassunk az Ön megkeresésére, vagy Önnek hozzáférést biztosítsunk bizonyos információkhoz vagy ajánlatokhoz.

Az Ön által online rendelkezésre bocsátott adatokat csak az Ön által meghatározott célból gyűjtjük, dolgozzuk fel illetve használjuk. Személyes adatait az Ön hozzájárulása nélkül harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki.

Vállalkozásunk a Forever Living Products (FLP) független partnere, nem az FLP vagy bármelyik hivatalos leányvállalatának képviselője!